IT biztonsági

megoldások

Cégünk számos IT biztonsági gyártó partneri minősítésével rendelkezik és nagy tapasztalattal rendelkezik azok bevezetésében és üzemeltetésében.

Vírusvédelem

Symantec SEP és a TrendMicro Worry-Free cloud termékeit használjuk és ajánljuk. Ezen két elismert gyártó terméke hosszú évek óta a Gartner Magic Quadrant tetején helyezkedik el.

Határvédelmi megoldás

A Watchguard különböző tűzfalait hosszú évek óta hivatalosan forgalmazzuk és óriási tapasztalattal rendelkezünk velük kapcsolatban. Emellett számos egyéb gyártó (pl. Cisco, Checkpoint) termékeit is ismerjük és igény esetén implementáljuk.

Mentés és archiválás

A Veeam Backup & Replication, Veritas BackupExec és Acronis Backup termékeit forgalmazzuk és hosszú évek tapasztalatával implementáljuk, üzemeltetjük. Ezen mentési megoldások gold standard-ként vannak jelen az informatikai piacon.

Hitelesítés

Egyre fontosabb a kétlépcsős hitelesítés kérdése ügyfeleink körében. Nekik az egyik legrégebbi és legelismertebb gyártó termékét az RSA SecureID-t javasoljuk. A SecureID elérhető kisvállalati csomagban is, így már az ár sem akadály!

GFI termékek

A GFI termékei kiváló ár / tudással rendelkező megoldások. Cégünk belső hálózati sérülékenység vizsgálatokhoz (GFI Languard), naplóelemzéshez (GFI EventsManager), e-mailek biztonsági archiválásához (GFI Archiver) javasolja. Mint GFI partnerek, nagy tapasztalattal rendelkezünk a fenti megoldások bevezetésében.

Kapcsolat

Irodánk:   Bihari irodaház, 1107 Budapest, Zágrábi u. 1.

Székhely: 1188 Budapest, Tigriskő u. 5/a

Tel. +36 20 550 0020

Teamviewer indítása

© 2019 IT Business Services Magyarország Kft. // Adószám: 14253263-2-43 // Cgj:01-09-895706