top of page

IT biztonsági

megoldások

Cégünk számos IT biztonsági gyártó partneri minősítésével rendelkezik és nagy tapasztalattal rendelkezik azok bevezetésében és üzemeltetésében.

Vírusvédelem

A BitDefender GravityZone és a TrendMicro Worry-free termékeit használjuk és ajánljuk. Ezen két elismert gyártó terméke hosszú évek óta a Gartner Magic Quadrant tetején helyezkedik el.

Határvédelmi megoldás

A Watchguard különböző tűzfalait mint WatchGuard Registered Reseller hosszú évek óta hivatalosan forgalmazzuk és óriási tapasztalattal rendelkezünk velük kapcsolatban. Emellett számos egyéb gyártó (pl. Cisco, Checkpoint) termékeit is ismerjük és igény esetén implementáljuk.

 

Mentés és archiválás

A Veeam Backup & Replication, Veritas BackupExec és Acronis Backup termékeit forgalmazzuk és hosszú évek tapasztalatával implementáljuk, üzemeltetjük. Ezen mentési megoldások gold standard-ként vannak jelen az informatikai piacon.

Hitelesítés

Egyre fontosabb a kétlépcsős hitelesítés kérdése ügyfeleink körében. Nekik az egyik legrégebbi és legelismertebb gyártó termékét az RSA SecureID-t, illetve a Watchguard Authpoint javasoljuk. A SecureID elérhető kisvállalati csomagban is, így már az ár sem akadály!

GFI termékek

A GFI termékei kiváló ár / tudással rendelkező megoldások. Cégünk belső hálózati sérülékenység vizsgálatokhoz (GFI LanGuard), naplóelemzéshez (GFI EventsManager), e-mailek biztonsági archiválásához (GFI Archiver) javasolja. Mint GFI Gold partnerek, nagy tapasztalattal rendelkezünk a fenti megoldások bevezetésében.

gfigoldpartner_EN_GEN.jpg
Logo_WatchGuard_Color.jpg
bottom of page