Főbb referenciáink

Aqualing Kft.

Az Aqualing Kft. a rendszerváltás óta töretlen sikerrel bővülő magyar vállalkozás, az uszodatechnika elismert szakértője. Mára a központi iroda mellett 8 telephellyel rendelkezik. Emellett Romániában és Szerbiában is van kirendeltségük.

 

Az IT Business Services 2015 óta az informatikai rendszer havi átalánydíjas felügyeletét, üzemeltetését, helyszíni és távoli felhasználói támogatását végzi.

A budapesti központban VMware alapú HP kiszolgálón Microsoft Windows alapú szerverek futnak ezt külön SAP BO alapú ügyviteli rendszer egészíti ki. A határvédelmet Watchguard tűzfal biztosítja. A levelezést Office 365 felhőszolgáltatáson keresztül biztosítjuk, a központi mentést pedig Acronis Backup szoftverrel látjuk el.

ÁTI Depo Zrt.

Az ÁTI DEPO Közraktározási Zrt. Magyarország egyik legnagyobb raktárkapacitásával rendelkező logisztikai szolgáltatója, amely az ingatlanfejlesztéssel és hasznosítással foglalkozó brit többségi tulajdonú Interag Holding tagja. Az ÁTI DEPO Zrt. jelenleg 12 telephellyel rendelkezik az ország különböző pontjain.

Az IT Business Services 2017 óta látja el a központi informatikai rendszer havi átalánydíjas, távoli és igény szerinti helyszíni támogatását, míg 2011-ben az AEO minősítés IT biztonsági felkészítését végeztük.

Jelenleg a VMware clusterbe kötött HP kiszolgálók kb 20 virtuális szervert futtatnak. A cég minden egyes dolgozója a központi Windows RDS terminál farmon keresztül kapcsolódik, a levelezés helyi Exchange szerveren történik. A határvédelmet nagy teljesítményű Watchguard tűzfalak biztosítják.

Az ITBS a tavalyi évben egy külön DR site-ot alakított ki, így a központi rendszer hibatűrő és magas rendelkezésre állást nyújt. A napi DR site replikát Veeam Backup Enterprise mentőszoftverrel biztosítjuk.

Cascade Engineering Europe Kft.

Az amerikai tulajdonú cég Halásztelken műanyag alkatrészek tervezését és gyártását látja el olyan nagy autóipari cégek számára, mint a Volkwagen csoport, a Volvo, Suzuki, stb. A Cascade Engineering Europe Kft. óriási fejlődésen ment keresztül az utóbbi évtizedben és ez az informatikai rendszer komplexitását is magával vonta.

Az IT Business Services 2010 óta látja el az informatikai rendszer havi átalánydíjas felügyeletét, üzemeltetését, helyszíni és távoli végfelhasználói támogatását. A VMware clusterbe kötött HP kiszolgálók több mint 20 virtuális szervert futtatnak. Az irodai és vállalat irányítási rendszer kiszolgálása mellett a teljes gyártósori adatmentés és archiválás is központi NetApp storage-ra történik. A cég Windows 2016 RDS terminál farmon keresztül kapcsolódik, a levelezés helyi Exchange 2016 szerveren történik. A határvédelmet nagy teljesítményű Watchguard tűzfal biztosítja.

Munkánk minőségét jellemzi, hogy mind az ISO 9001, mind a Volkswagen nagyon szigorú IT biztonsági auditjának megfelelt, kritikus informatikai rendszert üzemeltetünk.

A A Lagermax Autótranszport Kft. a Lagermax Csoport egyik, autószállításra szakosodott leányvállalata.

 

Az IT Business Services 2015 óta látja el Watchguard tűzfal és Symantec Messaging Gateway spamszűrő havi átalánydíjas üzemeltetését.

Magyar Ügyvédek Kölcsönös Biztosító Egyesülete

A MÜBSE a Magyarországon bejegyzett ügyvédek számára törvényben előírt felelősségbiztosítását végzi, immáron 26 éve. A biztosítói tevékenységét, mint pénzügyi szervezet, az MNB felügyeli és évente auditálja.

Az IT Business Services 2010 óta látja el az informatikai rendszer havi átalánydíjas felügyeletét, üzemeltetését és végfelhasználói támogatását. A VMware alapú HP kiszolgálók 10 virtuális szervert futtatnak. A nyilvántartó szoftvereket Windows 2016 RDS terminál szerveren keresztül használják, a levelezés Office 365 felhőszolgáltatáson keresztül történik. A határvédelmet Watchguard tűzfal biztosítja. Az átfogó és komplex biztonsági védelmet Ruckus Wireless eszközök, GFI Languard, EventsManager, RSA kétlépcsős erős hitelesítés, Veeam mentőszoftver biztosítja.

 

Munkánk minőségét jellemzi, hogy minden évben a különféle IT auditokat (Hunguard, BDO, stb.) sikerrel teljesítjük.

MINELL Kft.

A MINELL Anyagvizsgáló és Minőségellenőrző Kft. 2013 óta 100%-ban a TÜV Rheinland Csoport magyarországi leányvállalata, roncsolásmentes anyagvizsgálattal foglalkozik, százhalombattai székhellyel és egy miskolci állandó telephellyel. 

A több mint 140 éves szakmai tudás, tapasztalat birtokában a TÜV tagvállalatok – immár a MINELL Kft. is – céltudatos munkával szolgálják a minőség ügyét, a tudomány, technika, a termékek és szolgáltatások műszaki fejlődését, megbízói és környezetünk biztonságát.

Az IT Business Services 2009 óta látja el az informatikai rendszer havi átalánydíjas távoli és helyszíni felügyeletét, üzemeltetését és végfelhasználói támogatását. A VMware alapú HP kiszolgálók 8 virtuális szervert futtatnak. Az irodai felhasználói munkavégzés Windows RDS terminál szerveren keresztül történik, míg a levelezést Office 365 felhőszolgáltatás biztosítja. A virtuális szerverek mentését Acronis mentőszoftverrel látjuk el.

Merkapt Zrt.
Präzi-Hungaria Kft.

A vállalat 1948 óta gyárt Kisújszálláson szállítócsigákat és termékeket a mezőgazdasági gépiparnak. 1998-ban megtörténik a felvétel a német tulajdonú PRÄZI GROUP-ba, mint a PRÄZI-FLACHSTAHL AG leányvállalata. A vállalatnál jelentős bővítésekre kerül sor, a főtevékenység a szállítócsigák gyártása mellett az aratógépekhez való forgó alkatrészek gyártása. 2017-ben Kisújszállás mellett Törökszentmiklóson is új telephelyet nyitott.

Az IT Business Services 2008 óta látja a cég az általa tervezett és kivitelezett Windows infrastruktúra havi átalánydíjas, távoli és helyszíni informatikai rendszer támogatását. A cég dinamikus bővülését az informatika oldalára is leképezve, VMware Clustert futtató HP kiszolgálókat, HP MSA storage-t és az azokon futó Windows szervereket, alkalmazásokat vezettünk be. A teljesség igénye nélkül: GFI Languard és Faxmaker, Office 365 felhőszolgáltatás, Veritas BackupExec mentőszoftver, stb. A határvédelmet nagy teljesítményű Watchguard tűzfalak biztosítják.

Lagermax Autótranszport Kft.

A MERKAPT 1991-ben alakult, kizárólagos magyar tulajdonban lévő épületgépészeti vállalkozás. A Merkapt Zrt. előtérbe helyezi a magyar termékeket, de emellett a közel harminc európai gyártótól importált, folyamatosan bővülő áruválasztékával az épületgépészet több ágazatát is kiszolgálja. Kínálatában megtalálhatók a víz-, gáz-, fűtéstechnikai és klímaszerelési anyagok, valamint a fürdőszobai termékek és kiegészítők.

Az IT Business Services 2017 óta látja el az általa tervezett és kivitelezett Windows infrastruktúra havi átalánydíjas, távoli informatikai rendszer támogatását. A VMware-t futtató HP kiszolgáló jelenleg 4 db Windows szervert futtat, a mentéseket pedig itt is Veeam Backup szoftverrel végezzük.