top of page

Felhő technológia

Cégünk mindig is élen járt a legújabb technológiák adaptálásában. Azt gondoljuk, a felhő technológia mára már nem a jövő, hanem a nagyon is valós jelen.

Minden nagyobb informatikai szolgáltató biztosít felhő technológiára épülő szolgáltatásokat.

Mivel cégünk elsősorban Microsoft megoldásaival foglalkozik, ebből adódóan a Microsoft Office 365-ben elérhető különböző termékeit implementálja ügyfelei részére.

 

Természetesen a legnépszerűbb az Exchange Online levelező szolgáltatás, amely pár fős vállalkozások részére is elérhetővé teszi az "Exchange élményt". Közös naptár, címjegyzék, megosztott postafiókok, Outlook Anywhere kapcsolat, stb.

Ügyfeleink szintén kedvelik a Teams üzenetküldő és csoportmunka alkalmazást, amely vállalati szintű, hiszen az online üzenetekről akár emailt küldhetnek, így nem vész el a megbeszélés tartalma.

A Sharepoint Online használatával hatékony csoportmunka érhető el, akár egyszerre szerkeszthetők Office dokumentumok és a fájlszerverekre oly jellemző káosz megszüntethető, a minden állomány mentésekor kötelezően megadandó metaadatok segítségével. Így minden fájl a helyére kerül. Ráadásul a verziókövetés is biztosított.

Cégünk évek óta sikeresen vezeti be ügyfelei részére az Office 365 különböző szolgáltatásait és nagy jártassággal rendelkezik Microsoft hibrid felhő megoldások üzembe helyezésében. Kollégáink Microsoft Office 365 MCP vizsgával rendelkeznek. Partnercégünkön keresztül rugalmas Microsoft NCE konstrukcióban tudunk licenceket értékesíteni.

bottom of page